Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Vége a hallgatásnak!

2008-05-30

Tisztelt olvasóim! Észrevehették, hogy mostanában nem került új anyag a honlapra. Elmondom miért.

Gyanús jeleket tapasztaltam, így elkezdtem én is figyelni. Ugyanis az az érzésem támadt, hogy figyelik a honlapomat. Na, nem Önökről van szó, hanem a nemzetbiztonságiakról. Tulajdonképpen még büszke is lehetnék rá, de nem ez a mérce, ugye? Végül az érzés bizonyossággá vált bennem, amikor rám küldtek valakit. Hiába csinálták rafináltan, rájöttem. Mondjuk, nem is volt olyan nehéz rájönnie annak, akiknek a családját, már gyermekkorom óta lehallgatták.

Megfigyelőim figyelmét főleg a globális felmelegedés kapcsán közölt írásaim keltették föl.

Egyáltalán nem tisztelt kutakodók! Tudjátok, mit figyeljetek helyettem?

Az eget!

A csapást nem én hozom a modern civilizációra, vagy a nemzet biztonságára, még csak azok sem, akik egyetértenek velem, hanem az ég. Az hozza rátok is a pusztulást. Mindegy, hogy valaki miniszter, megfigyelő, vagy "csak" ember. A természet áll "bosszút" a rajta elkövetett pusztításért. Inkább készüljetek ti is, hogy a vész ne érjen felkészületlenül benneteket és a családotokat. Abba ugyanis bele lehet halni. Ugye tudjátok mi történt egy-két hete Mianmarban, azaz Burmában? A víznek mindegy volt, hogy kit visz a másvilágra. Európában sincs biztonság. A katalánok már tudják. Akkora aszály van, hogy aki kertet mer locsolni, vagy autót mosni 3.000 Eurós büntetést fizethet.

Megfigyelők, figyeljetek egy kicsit: ez minimum 720.000,- Ft! Ők már tudják, hogy az eget kell figyelni és nem mást!

Mivel annál nagyobb vész engem sem érhet, mint a Burmaiakat és már biztos is a próbálkozás lebukása folytatom az általam fontosnak és/vagy szépnek tartott írások megjelentgetését. Élvezzünk ki minden napot, melyet az ég még megad nekünk.