Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Lehullt a lepel Roswellről

2011-05-19

Április 11-én az FBI titkos dokumentumokat tett föl a honlapjára az 1947-es új-mexikói ufó észlelésről. A nyilvánosságra hozott jelentésből kiderül, hogy az amerikai Szövetségi Nyomozóhivatal tényleg észlelt idegen lényeket Roswellben.

Guy Hottel titkos ügynök a történtek után három évvel részletesen beszámolt a Szövetségi Nyomozóhivatal akkori igazgatójának. Kiderül, hogy három, úgynevezett repülő csészealjat észleltek Új-Mexikóban. „Mindegyik kör alakú volt, körülbelül 15 méter átmérőjűek. Mindhárom csészealjban 3-3, körülbelül 90 centis emberszerű alakot találtunk. Finom, fémszálas szövésű ruha volt rajtuk, amely a vadász-, és a tesztpilóták öltözetéhez hasonlított” áll a jelentésben. A dokumentum szerint a repülő csészealjak navigációját valószínűleg a roswelli katonai támaszpont radarjai zavarhatták meg, s ezért zuhantak le a katonai objektum melletti farmon. A csészealjban talált földönkívülieket a Wright Field-i légi támaszpontra szállították további vizsgálatokra. A testeket felboncolták, s a repülő szerkezeteket is alaposan átvizsgálták. Korábban az új-mexikói ufó esetről az amerikai kormány hivatalosan csak annyit közölt, hogy meteorológiai ballonok maradványait találták meg.

A brit védelmi minisztérium 2008-ban kezdte el az eddig titkosan kezelt UFO dokumentumok nyilvánosságra hozatalát. 2010-ben több mint hatezer oldalnyi iratot tettek mindenki számára elérhetővé, idén viszont 8500 oldalnyi - azonosítatlan repülő objektum észleléséről tartalmaznak különböző beszámoló (fotókkal, rajzokkal) alól oldották fel a titkosítást. A védelmi minisztérium ugyanis a Brit Nemzeti Archívummal együttműködve hároméves program keretében hozza nyilvánosságra, és tölti fel az internetre az UFO jelentéseket. „Ezek valódi X-akták” – állítja Nick Pope UFO szakértő, aki 21 éven át az Azonosítatlan Repülő Tárgyakról szóló jelentéseket vizsgálta a brit Védelmi Minisztériumban.

A brit akták nyilvánossá tétele nem hozott áttörést, hiszen az USA továbbra is tagadott. Most azonban új helyzet állt elő.

Gyorsan felteszem a kérdést: állt elő, vagy állítottak elő, és milyen célzattal tették ezt?

Szerintem az új korszak megindításának ez a másik lépése. Az elsőről az előző írásom szólt. Ahogy akkor, úgy most is az elbutított emberek némasága a válasz. Ebben az a legszörnyűbb, hogy az embereket már nem érdekli komoly dolog. Semmi hosszú távú. A világ urainak tökéletes a helyzet felmérésére is. Mire reagálnának egyáltalán az emberek, akiket rászoktattak a pillanatnak való élésre? Mellé tették az egyre korlátlanabb „élmények” elérésének lehetőségét a nap bármely órájában. A gyilkosságok, nemi erőszakok, háborúk látványa annyira mindennapi a TV-kben és az újságokban, hogy már ez a hír sem veri ki a biztosítékot.

Pedig világra szóló! Az eddigi világrendet dönti romba!

A ma tudományossága ahhoz a „tudományos elmélethez” kapcsolódik, hogy elérhető közelségben nincs lakható égitest, máshol nem alakulhatott ki élet. Erre csak a Föld alkalmas. A fénysebességnél pedig nem lehet gyorsabban közlekedni, így a valahol a világűrben mégis lenne élet, úgysem tudnának eljutni a bolygónkra. Tehát idegen lények nem létezhetnek, illetve nem lehet ilyeneket észlelni hiszen, ha lennének sem juthatnának el ide.

Nagyon leegyszerűsítve és röviden fogalmazva a tudományos és politikai elit véleménye: aki ufó észlelésről beszél az tanulatlan, hiszékeny, bolond. Az ilyenekről beszélőket évtizedek óta le is söpörték a porondról és minden módon nevetségessé tették. Sokan az állásukat vesztették el.

És most akkor mi is van?

Kiderült, hogy nem mi vagyunk a hülyék, hanem 64 éven keresztül hazudott minden ország vezetése – élükön az USA-val – a világnak! Azért mondhatjuk ki így, többes számban, mert a világ minden részéből hallottunk hír idegen égitestek, járművek megjelenéséről. Ha az ott élők tudtak róla – a nyakamat rá merem tenni – akkor a kormányaik is.

Minden vezető katonát, politikust és tudóst, aki nyilatkozott ezen a területen tudatos hazudozónak kell nyilvánítani! El kell gondolkodni, hogy kikben bíztak eddig az emberek. Csupa hazudozóban.

És odáig jutott a világ, hogy ennek biztos tudata sem érdekel ma senkit!

Vigyázat! Ez azt is jelenti, hogy az emberiséggel már azt lehet csinálni, amit csak akarnak, úgyis tűrni fogják.

S miért lesz új világrend egy világkormánnyal? Mert most már tudják a rejtőzködő hatalom birtokosai: a kísérlet befejeződött, az emberek cselekvő képtelenné váltak a világ nagy részén. Azt lehet velük csinálni, amit csak akarnak!