Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Rossz előérzetem van

2009-09-11

Nem tetszenek a politikai előjelek. Jövőre választás és lehet, hogy mégsem nyerünk? Mármint mi, magyarok.

Kedvező hírek: SZDSZ oszlóban-foszlóban. MSZP dögrováson, zsugorodva. Tehát az ellenoldal nem sok jóra számíthat. Mi annál jobbra – mondhatnánk. Végre van remény, olyan kormány alakulhat, mely – 20 évvel a rendszerváltás után – értünk dolgozik majd. Eltűnnek végre az internacionalisták is és a globalisták is. Magyar kormány alakulhat. Hurrá!

Állj! Szőr került a palacsintába, pedig még legalább fél év van a választásokig. Mi történhet még addig, ha már most is rossz előjelek mutatkoznak? Na de térjünk a tárgyra. Miért is van rossz előérzetem?

Mert hallgatom a rádiót, nézem a TV-t, újságot olvasok és meghallgatok vezető politikusokat. Na, biztos ezt nem kellett volna. Mégis azért teszem, mert tudni akarom, mi vár rám a jövőben.

Részt vehettem egy zártkörű tanácskozáson, ahol meghívott vendég volt az egyik FIDESZ-es főmufti. Civil társaság ugye azt hív meg, akit akar. Fő téma az volt, hogy mi mit várnánk el egy új, jobb kormánytól. Szót kért egy meghívott politológus is. Ekkor még nem volt ott a főmufti. Mint független tanácsadó megjegyezte, hogy az hivatalokban elkerülhetetlenek lesznek a személycserék. Kérte, diszkréten kezeljük amit mondott. Már itt bajok vannak: nem lehet nyíltan őszinte valaki ebben az országban félelem nélkül? A mi oldalunkon is tartania kell attól, hogy majd elveszti állását, megbízásait? Innentől kezdve kérdéses nyerünk-e valamit?

Magam is felszólaltam a tanácskozás végén, csak jóval keményebben (ekkor már ott volt a fejes). Az addig elhangzott, rengeteg előre mutató javaslatra utalva a következőket fogalmaztam meg. Ha az új kormány nem hajt végre nagytakarítást rögtön a hatalomba jutás után, akkor az itt elhangzott kiváló javaslatok egyike sem fog megvalósulni. Gondoljon vissza mindenki az MDF kormányra. Nem tette meg, nem is lett igazi rendszerváltás. A hivatalokban hagyott komcsik (na jó, szocialisták) mindent elszabotáltak. Most is ugyanazt fogják csinálni, ha ott maradhatnak.

A válasz megdöbbentő és kijózanító volt. Hát ezt, ilyenformán nem lehet megcsinálni. Rengeteg embert kéne elküldeni. Nem tudjuk majd pótolni őket és nincs pénz a végkielégítésekre. Gazdaságilag belerokkannánk.

Na, ez nálam kiverte a biztosítékot! Fel is szólaltam újra. Felháborodottan visszautasítottam amit mondott. Elképesztő a bizalmatlansága saját tagsága iránt. A holdudvaruk iránt. A szövetségeseik és holdudvaraik iránt. A sehova nem tartozó, de elkötelezett magyar gondolkodásúak iránt. Ha az ilyen emberek tényleg hatalmat és cselekvési lehetőséget kapnának, a Földet ki tudnák forgatni a sarkából, nemhogy rendbe tudnák tenni az országot! És akkor még nem is beszéltem a még elkötelezettebben változást kívánó becsületes magyar érzelműek tömegéről! Ha nagyon sarkítani akarok: bárki jobb, mint ez a rablóbanda, ami most uralkodik rajtunk. És ez a nagyfejű azt meri mondani, hogy nincs elég ember a szocialisták és a liberálisok pótlására? Vak vagy öreg, szenilis, vagy mi? Nincs a világon ezeknél kártékonyabb élőlény és Te azon filozofálsz, hogy van-e elég ember ezek helyett? De nem is innen közelítem meg a dolgot. Ha átlagos képességekkel bíró, de becsületes, tisztességes embereket ültetünk ezek helyébe, már akkor megéri, még ha az elején lassabban is mennének a dolgok. Lenne azonban egy óriási előny. Megszűnne a mindennapos lopás, síbolás, csalás, mutyizás. Önmagában ezzel is összehasonlíthatatlanul jobbá válna az ország sorsa.

Nem írtam volna az egészről, ha ez csak egy ember véleménye lenne. Azonban ugyanezt hallottam az elmúlt napokban más politikustól is. Most már nem csak az előérzetem rossz, hanem óriási veszélyt is látok. Tudnia kell mindenkinek: a szemetet el kell takarítani, vagy továbbra sem változik semmi! Az pedig egyenlő az ország elveszejtésével. Meg kell állítani ezt a gondolkodást és csírájában kell elfojtani.

Nem a Jobbiktól, nem a Magyar Gárdától kell félni. Az igazi ellenség a másik oldalon keresendő. A külföldi erőkkel kollaboráló szocialistáktól és liberálisoktól. Akár ebben a bőrben maradnak, akár másba bújnak, a lényegük megmarad. Paraziták. Márpedig a parazitákkal nem lehet kompromisszumot kötni. A szervezetbe kerülő vírusokat vagy kipusztítod, vagy téged fal fel. Vagy megszabadulsz tőle, vagy téged szabadít meg az élet gyötrelmeitől. Attól, hogy álcázza magát, hogy bujkál a szervezetedben egy ideig, még nem lett a barátod. Itt toleranciának nincs helye.

Egyébként, hogy is csinálták a szocik, mikor újra hatalomba kerültek? Ha nem az ő emberük ült valahol, azt addig szekálták, piszkálták, válogatott módszerekkel üldözték, amíg magától el nem ment (végkielégítés nélkül). Ha kellett mondvacsinált okok miatt kirúgták (végkielégítés nélkül). Ha perre vitte az illető: az sem számított, ha meg is nyerte. Már rég egy jó elvtárs ült a helyén, s azt már nem lehetett onnan kirobbantani. S egyre olajozottabban ment a szekér.

Egyébként rengeteg törvényes módja van annak, hogy megszabaduljanak valakitől és ne kerüljön pénzbe. Remélem, nem nekem kell tanácsot adnom a nagyfejűeknek, mert ha igen,akkor meg rájuk nincs szükség.

Visszatérve az összejövetelre, még annyit tettem hozzá, új Alkotmányra van szükség, mégpedig gyorsan. Ugyanis a mai Alkotmányra épített jogrendszerünk csak egyre jó: a jelenlegi állapot konzerválására, azaz a rablóbanda további élősködésére. Nem alkalmas igazságos rendszer kialakítására. Ha nem lesz új Alkotmányunk, ugyanúgy nem jutottunk előre. Egy lépést sem.

Aki ezt nem érti meg, nem fogja fel, az akarva-akaratlanul a magyar nép felemelkedését gátolja. Úgy is kell kezelni.

Már nem lehetünk elnézőek, hiszen megmaradásunk is a tét. Nem csak az, hogy jobban, vagy rosszabbul élünk. Új korszakot kell nyitni a magyar történelemben!