Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Náciveszély!

2009-03-01

Igaza van a szociknak. Van Magyarországon lopakodó, de most már nyílttá vált náciveszély! Kibújt a szög a zsákból. Úgy hívják: Kunce Gábor! Rádiós műsorában elszólta magát. Ország-világ előtt, bele az éterbe. Ciánt az elégedetlen magyaroknak!

A kíváncsiság egyből hatalmába kerített. A bujkáló fasiszta veszély ellen harcot hirdető Gyurcsány Ferenc mikor csap le az átkozottra! Ki lesz gyorsabb Ő, vagy a hírhedt náci vadász nemzetközi szervezet. Mikor fogják kérni Kunce kiadatását. Kiadják, vagy népirtás szándéka miatt a magyar kormány itthon akarja elítélni? Ha a Gárdát kikiáltották közellenségnek, mert van egyenruhájuk és felvonulásokat tartanak, akkor az SZDSZ-es volt elnök vajon mi? A Gárda soha semmi törvénybe ütközőt nem követett el.

Menjünk csak sorjában végig a dolgokon. Külföldi és hazai felmérések szerint is legnagyobb tömegben a magyarok elégedetlenek helyzetükkel, sorsukkal. Számuk több millió. Ezeknek a millióknak üzent az SZDSZ szabad madara. Ciántablettát adna nekik, mert jobban élnek mint húsz éve és mégis elégedetlenek. Így egy csapásra megoldaná a problémájukat. Kik is használtak ciángázt? Mi lett a sorsuk? Mit érdemel Kunce?

De kíváncsi vagyok az ellenzéki politikusokra is. Lesznek-e olyan képviselők, akik felszólítják, hogy hagyja el a Parlamentet? Lesznek-e olyan képviselők akik – ha nem teszi meg – kitessékelik onnan, ha magától nem megy. Feljelenti-e valaki? Szerintem senki!

Ezért kell új világnak jönnie Magyarországon megszabadulva ettől a tehetetlen politikai „elittől”. Ezért zuhan az egész ország a szakadék aljára. Tehetetlen banda, mind a szövevények hálójának rabja, cselekvő képtelenek! Mind a történelem szemétdombjára való. Igazi változás csak nélkülük lesz!