Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Még egyszer Roswellről

2011-06-23

Nem nagyon rendült meg a világ. Ugyan az alapok megszűnését közölték a tudomány és a politika területén, de semmi sem változott, senki sem reagált. Mint írtam, az emberiség közömbös állapotban van, jól vezethető már, akár az orránál fogva is.

Na, de mi van a szellemi világgal, a vallások vezetőivel?

Legalább akkora a csend, mint a másik területen. Nem is csoda! Olyan kérdésekre kéne választ találni, mely úgy rengetné meg az egyházakat, mint egy 9-es erejű földrengés.

Csak egy-két példával érzékeltetem, hogy milyen kérdéseket kéne feltenni és megválaszolni a világ minden táján.

Mi is van az özönvízzel és azzal a bizonyos bárkával. A sumér őseposz (Gilgames) és a Biblia mit is ír? Ki szólt Noénak, hogy építsen bárkát?

Kivel beszélt Mózes és kitől kapott kőtáblát?

Mi van a Szent Lélektől való fogantatással?

Milyen szekere volt Illésnek?

Mi volt Emesével és a Turul madárral?

Mi van a mennybe menetellel?

Megannyi szentségtörő kérdés, tabu. Természetesen – ha nem is mindenre – sok kérdésre már ma is tudják a választ, de inkább nem nyitják meg a levéltárak kapuját. Jobb, ha nem zavarjuk meg az emberek nyugalmát, így továbbra is jól kezelhetők, irányíthatók, mint a birkák! – gondolják a „levéltárosok”.

Hiába minden. A nem sokára magát felfedő világhatalom hiába reménykedik. Hiába fogja megszerezni rövid időre a teljes hatalmat, már ma meg vannak számlálva napjai. Az igazságot ugyanis nem lehet elhallgattatni. Ahhoz emberi erő kevés! Hiába, mindenre fény fog derülni. A rövid uralomnak gyászos véget fog vetni az égi erő. Meg lesz az elszámolás, de olyan ahol nincs mentegetődzés, mellé beszélés.

Megéri Uraim?