Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

A krónikás ének vége

2012-04-18

Be kell fejeznem. Már nincs értelme. Mint észrevették: ritkultak és összevonásra kerültek az írások. Nem volt véletlen. Zavart érezem. Először magamra gondoltam, hogy elvesztettem a fonalat, ezért vizsgálódásba kezdtem. Kiderült, hogy nem bennem van a hiba.

Miért merek ilyet állítani? Mert, ha a természetben erős változás van az is ésszerű, csak más fajta rend szerint történik. A 2011-es évet már egyértelműen nem ez jellemezte. Egyre csökkent a megmagyarázható változások száma és egyre nőtt az összefüggésteleneké. Így nem lehet folytatni semmilyen elemzést és következtetéseket sem szabad levonni. Addig nem folytatom az írást, míg ki nem derül, hogy még is van, csak új, sokkal rejtettebb, bonyolultabb. Sajnos azonban másnak is fenn áll a veszélye. Annak, hogy a mesterséges beavatkozások száma és ereje drasztikusan megnövekedett. Ez az időjárás változását is felborította és rendszertelenné tette. Egy ilyen lehetőségre bizonyítékok is vannak. E miatt következtetések levonásának tárgyi alapjai megszűntek. Sőt, megmagyarázhatatlan események léptek be a föld életébe.

Mikről van szó? Ha csak magunkat nézem: a múlt évi időjárásunk példa nélküli volt. Csak picit leegyszerűsítve, de a lényeghez hűen: az első félévben esett, több is a kelleténél, majd öt hónapig semmi. Annyi sem, hogy a port elverje. Ez az ország nagy részére igaz. Ilyenre még nem volt példa. Mintha valaki lapozott volna. A természet nem ilyen.

Ha kinézünk a világba onnan is lehet hasonló jellegű példát hozni. 2011-ben Amerikában nem voltak hurrikánok. Úgy döntöttek nem mennek ki a szárazföldre. Akkor sem, ha ez a természetükből fakad. A légáramlás alapelve, hogy a nehezebb, hűvösebb páradús levegő behatol a szárazföldre a felmelegedett, és így felemelkedő könnyebb fajsúlyú levegő helyébe. Ez fizikai törvény. Még sem ezt tették. Eltérültek a HAARP segítségével. (Hivatalosan ilyen céllal is működtetik.) Ez eltolta a nehezebb levegőt a partok előtti Atlanti óceánba. Az ott levő természetes légmozgást a helyéről elvíve. Annak meg további hatása van a mellette levő területekre, megzavarva a természetes időjárás jellemzőit.

Mivel ma már tudjuk, hogy ilyen berendezéssel nem csak az USA rendelkezik, hanem például egyes európai államok is, valamint Oroszország (a kínai nem tudom üzemel-e már) is, nem csoda, hogy a természetes időjárás változásának rendszere rendszertelenséget mutat.

Ezért nem írhatok többet krónikát. A rendszert felborították. Kaotikus állapotot idéztek elő. Megjegyzem külön is: a tudomány segítségével káoszt hoztak létre. Ez a tudomány ember ellenes, tehát tudománynak sem tekinthető a szó nemes értelmében.

A gazdaság területén a tudós közgazdászok segítségével érték el, hogy gazdasági és pénzügyi káosz legyen.

Fizikusok segítségével elérték, hogy a világ időjárása felboruljon, és égen-földön káosz keletkezzen. A világ több részén katasztrófát idézve elő. Emberek százainak, ezreinek halálát idézve elő. Azok a milliók még jól jártak, akik „csak” földönfutóvá, nincstelenné váltak.

A világ elítélte a Mengele féléket, mert a II. Világháborúban orvosi kísérleteket végeztek embereken. A zsidók évtizedeken keresztül keresték, üldözték, hogy bíróság elé állíthassák, hogy megbűnhődjön tetteiért. Ő úgy érezte, az orvostudomány érdekében cselekszik. Ő nem náci, hanem kutató orvos.

Mindezek alapján felkérjük ugyanezen zsidó embereket és szervezeteket keressék és üldözzék a milliókat megnyomorító, halálba kergető, vagy taszító közgazdászokat és fizikusokat, akik szintén a tudományra hivatkozva kísérleteznek az emberiségen. Állíttassák őket bíróság elé, hiszen áldozataik száma lényegesen nagyobb, mint Mengeléé.

Elnézést a kitérőért, de ide tartozott ez is.

Lényeg azonban az, hogy a fenti okok miatt nem írok többet krónikás éneket.