Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Igen!

2011-01-25

Jégmező és sivatag

Igen! Erre vártunk húsz éve! Olyan miniszterelnökre, aki megvédi az országot! Mindegy, hogy ki, miért és hol támadja. Most érzem először, hogy értünk beszélt az első számú magyar politikus. Húsz évbe telt, hogy a rendszerváltás szele meglebbentse az ország vörös leplét.

Miről is van szó konkrétan? Ma Orbán Viktor miniszterelnök az EU Parlament strasbourgi ülésén elmondta a magyar elnökség programját. (Meg is szavazták.) Itt azonban a média törvény kapcsán nemtelen támadások érték. Mit nemtelen: aljas, szemét támadást indítottak egy törvényünk, azaz a mi országunk ellen. Azt kiabálták be, hogy haladunk a diktatúra, az elnyomás felé. Mindezt ordenáré módon. Egyesek leragasztott szájjal ültek, mások nagy papírt engedtek le ülésük elé, melyen magyar újságok neve volt felcímkézve. Az egyébként üres lap közepén keresztben egy szó: cenzúrázva. Mások meg bekiabáltak, ordítoztak.

A jó kurva anyátokat!

Van pofátok cenzúráról beszélni?

Hol voltak ezek a „szabadságharcosok” eddig? Hol voltak, amikor az „úgynevezett” rendszerváltás első miniszterelnökét, Antal Józsefet a kommunisták kezén levő magyar televízióban nem engedték beszélni? Miért nem tiltakoztak, akár az ENSZ-nél is a média diktatúra ellen? Ezek a senkiházi baloldaliak miért nem ordítozták tele a világot, amikor - a szocialista kormány ideje alatt - a HÍR TV munkatársának kocsijába drogot akartak csempészni, hogy elhallgattassák? Miért nem bojkottálták a magyar kormányt, mikor az a „demokrácia” nevében kordonnal zárta le a Kossuth teret? Miért nem visítoztak, amikor az 56-os szabadságharc ünnepén belelőttek a tömegbe és agyba-főbe verték az embereket?

Akkor kussoltak, mert párttársaik voltak hatalmon! Vagy a demokrácia az, amire az európai szocdemek, liberálisok és libafos zöld pártok vezetői az mondják, hogy az? Hol tiltakozott akkor Daniel Kohn-Bendit, a gyilkos 68-as forradalmár, akit e miatt le is ültettek? Hol volt Lamfsdorf Úr(?), amikor a Gyurcsány pribékek az utcán, kávézóban összefogdosott férfiakat, nőket és a rendőrségen, a fogdában megverték, megszégyenítették őket?

Ezek féltik a demokráciát Magyarországon, s merik azt mondani, hogy olyan diktatúra felé haladunk, mint Hugo Chaves Venezuelája?

Pofa be! Sunyi patkányok vagytok!

Az egyik káposztafej nem átallotta bekiabálni, hogy nem a kormánynak kell a médiát ellenőrizni, hanem fordítva. Nagyot tévedett. A modern kori hatalommegosztásban egyetlen terület sem kaphat korlátlan szabadságot, így a média sem. Mi emlékszünk a húsz évvel ez előtti állapotokra. Még a médián belül is szükség van a sokszínűségre. A rendszerváltást követő évtizedben a baloldali és liberális sajtó kapott meg minden támogatást, állami reklámot és hirdetést. Az épp, hogy elindult jobboldali sajtó ezek hiányában ki is vérzett azonnal. Így a baloldali sajtó politika csinálóvá vált. Ugyanis a baloldali hatalom nem ellenőrizte a baloldali sajtót. Máig nyögjük hatását és elvezetett bennünket a gyurcsányi diktatúrához. Szükség van a média ellenőrzésére, mert csak így akadályozható meg az egyoldalú tájékoztatás. Érdekes, az EU-s káposztafej akkor nem ordítozott a demokrácia eltűnése miatt. Jobb lenne, ha lemondana mandátumáról, mert az ilyen felfogásúak torzítják el az Uniot.

Végre van igazi miniszterelnökünk! Nem rettent meg az össztűztől, hanem visszalőtt. Éles lőszerrel, hajszálpontosan. Ilyen parázs ülése még nem volt az EU-nak. Ne ringassa magát senki abban a tévhitben, hogy ha valaki idecélzott, az csak Orbánra, vagy a FIDESZ-re lőtt. Az a demokratikus választás alapján törvénykező Magyar Parlamentre lőtt, nemzetközi „hadszíntéren”. Itt nem lényeges, hogy én sem értek egyet a média törvény egyes részleteivel. Itt csak az a lényeg, hogy a lassan magához térő országunkat támadják. Meg kellett hozni ezt a törvényt, mert csak így lehet fölszámolni a balliberális sajtó túlzott hatalmát. Ha ez kell hozzá, hát meg kell tenni, mert ha nem, soha nem lesz szabad jobboldali sajtó! Ez pedig élet-halál kérdése.

Leemelem Orbán előtt a kalapom. A legkeményebb gazdasági kérdés volt az elmúlt hónapokban a görög válság. Németországnak nem tetszett az eredeti válságkezelési elképzelés. Angela Merkel csak egy vacsora asztal mellett merte – zárt körben! – mondani, hogy kilép az euro övezetből, ha minden így marad. Nem merte nyílt színen vállalni az összeütközést. A legerősebb európai állam vezetője!

Szép nap volt ez a mai. Húzzuk ki magunkat, mert végre először, olyan miniszterelnökünk van, akire fel lehet nézni, aki kiáll népéért. Akkor is így van, ha én nem rá szavaztam, hanem a Jobbikra. Úgy éreztem, igazi változáshoz még keményebb pártra van szükség olyanra, amelyik ki meri mondani problémáinkat és nem ül nyolc éven keresztül a fűben. Nem bántam meg. Tudom ahhoz, hogy a miniszterelnök megtegye azt, amit ma tett, kell annak tudata, hogy még radikálisabb is lehetne. Ahhoz is van támogatás e hazában. Kiállása azonban mindenképpen becsülendő. Adjunk neki még nagyobb nyomást erről az oldalról, hátha rászánja magát olyanra, mely csak legszebb álmainkban szerepel.

Az, hogy az új Alkotmány úgy kezdődjön: Magyarország a Szent Korona országa!