Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Háború!?

2012-01-17

Örömömre szolgál, hogy ha késve is, de követ a Miniszterelnökünk. Ezt már a múlt évben megírtam, melyre bizonyság a magyarmegmaradas.hu honlapom. Mondhatnám azt is, örülök, meg azt is, szomorú vagyok. Az öröm az előrelátás miatti, a szomorúság a háború miatt. Ez utóbbiból ritkán születik jó, akkor is csak iszonyatos véráldozatok árán. Persze a nagy történelmi változások mindig hatalmas áldozathozatalok „segítségével” születtek meg. Elég csak fellapozni a történelemkönyveket.

Tényleg itt a háború, ugyan ezt még nem fegyverekkel vívják. A hadüzenet már jóval korábban megtörtént, csak virágnyelven. Az angolszász ajkú pénzeszsákok az első leminősítésekkel megtették. A jelenlegi célpont Európa. Akadályozza a világkormány mielőbbi megalakítását azzal, hogy sok országból áll, nem lehet hatékonyan befolyásolni, legyűrni. A leminősítések fegyverével le kell gyengíteni őket. Először külön-külön. Erre úgy viselkednek majd, mint a szanaszét legelő birkák, ha megtámadja őket egy-egy farkas. Összetömörülnek. Na, ez már jobb, ekkor kell az össztüzet rájuk zúdítani. Ez történt meg most a kilenc európai állam leminősítésekor.

Hát nem mondom, de kaján öröm lett úrrá rajtam. A sok nagypofájú politikus, aki eddig rajtunk köszörülte a nyelvét akkora gyomrost kapott, hogy csak úgy nyögnek. Ki nem teljesíti az elvárásokat? Sárközy és a többiek ébresztő! A támadás nem csak ellenünk irányul! Nem tudjátok azzal kivédeni, hogy minket leckéztettek! Az igazi célpont egész Európa. Ti akartok szigorúan megfenyíteni bennünket, mikor a rovót most osztották ki nektek? A legjobbkor jött nekünk ez a segítség. A pénzügyi tárgyalások előtt. Persze ordítozni fognak velünk, de a fogaikat épp most reszelték le egy kicsit. Nem tudnak akkorát harapni.

Senkinek se legyenek kétségei: ez már tényleg háború! Az angolszász ajkú mágnások részéről a rájuk valójában legnagyobb veszélyt jelentő Európai Unió ellen folyik. Ha megmarad ebben a formájában legyőzhetetlen. Amerika nem tud – Angliával együtt sem – egyszerre 27 országgal szemben háborút vívni. Egyet kell csinálni belőlük – Európai Egyesült Államokat – azt majd könnyen le tudnák bírni. Ugyanis egy sok országból frissen alakult állam óriási belső feszültségekkel rendelkezne. Alkalmatlan még egy külső támadás elhárítására.

Hát ez a háború folyik már egy-két éve, csak most lépett minőségileg új, jól látható szakaszába.

Az vígasztal csak, hogy ahány nap telik el, annyival több európai politikus - és közember – ébred rá a magyarok igazságára. Az a harc vár rájuk is, mint amit mi már elkezdtünk. És még egy lényeges dolog: nem fogják tudni elkerülni, hiszen a másik fél már lő!

Egyértelmű polarizálódás kezdődik meg. Vége lesz annak a korszaknak, amikor alig volt különbség az egyes politikai pártok között. A fő törésvonalat az unió pártiság, vagy a nemzeti függetlenség fogja jelenteni. E két nézet között napról-napra nőni fog a szakadék, mely a végén véres harcba torkollik. Mindannyiunk sorsa azon fog múlni, hogy létre jön-e az Európai Egyesült Államok, melyet rövid úton bekebelez az angolszász mágnás birodalom, vagy megvívjuk idejekorán Függetlenségi Háborúnkat. Mint anno az amerikaiak az angolok ellen. Ezen a párhuzamon nem ártana, ha az USA-ban is elgondolkodnának. Ezt a háborút már az ő földjükön is fogják vívni,nem csak a miénken, s ezt ők el sem tudják képzelni.

Örömmel észlelem, itthon egyre több szervezet látja be, az előcsatározások hazánk földjén, s ellenünk folyik. Még csak politikai-pénzügyi fegyverekkel. A lényeget azonban látják: nem kevesebb a tét, mint Magyarország – édes hazánk – függetlensége, léte. Egyre több szervezet kezd tüntetésbe, jelezve: félre tudják tenni ellentéteiket és a nemzetért össze tudnak fogni. Persze a vörös hordák mindig is idegen érdekek szolgái maradnak. A helyzet élessé válását az LMP mutatja legjobban: óriási repedés keletkezett soraikban. Két képviselő kihátrált az első vonalból és a vezetőjük Schiffer András is lemondott a frakció éléről. Dönteniük kell: zöldek maradnak – ami a közeljövőben nem jelent vonzerőt – és abszolút perifériára szorulnak, vagy radikalizálódnak. Jelenleg a radikálisok vannak előre törőben. Itt két lehetőség van: támogatni valamelyik szocialista irányzatot – ami megint nem jelent önálló politikát, vagy a volt SZDSZ-nél is szélsőségesebbé kell válniuk. A fennmaradásuk egyetlen útja ez lehet. Ez a változás még csak most indult el. A végkifejlethez azonban gyorsan el kell jutniuk, hiszen a környezet változása is felgyorsult.

A görögöknél kicsit tévedtem. Még nem következett be a polgárháború, de egyre közelebb állnak hozzá. Sajnálom, hiszen ennek a szabadság szerető népnek is csak jót tudok kívánni, de a történelem nem kérdezi a véleményünket, az érzéseinket, csak megy a maga útján.

A címben szereplő ?-ből és !-ből a ?-t elhagyhatjuk. A mindennapjainkat, cselekedeteinket ennek megfelelő komolysággal kezeljük. Így is mondjunk hálát az Teremtőnek, hogy oly hosszú ideig békében élhettünk.