Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

A félreértések elkerülése végett

2012-06-17

Az „Elvtársak! Ne reménykedjetek.” című írásban nem bántam kesztyűs kézzel Orbán Viktorral sem. Csak a tisztán látás miatt. Pont a tisztán látás érdekében most láttatnom kell a másik oldalát is.

Ha a szocialistáknál maradt volna a hatalom nagy vonalakban a következők történtek volna:

Megtörtént volna az államhatalom megmaradt részeinek a leépítése is.

Az életszínvonal a mainál lényegesen alacsonyabb lett volna óriási elégedetlenséget szülve. A magyarság és a cigányság - külföldről szervezett - egymásra uszítása után kisebb fegyveres összecsapásokra került volna sor. Ezt készítette elő több gyilkosság is (mindkét részről). Ezek vizsgálata most vannak bírósági szakaszban. Szocialista kormány alatt Gyöngyöspata robbantotta volna ki a polgárháborút. Az itteni fegyverropogást, vérontást újabbak követték volna (például Szabolcsban, Miskolcon, Ózdon) a legszegényebb régiókban. A rendőri beavatkozások várható durvasága csak olaj lett volna a tűzre, a polgárháború kiszélesedésére.

Miért éppen Magyarországon kellett volna kitörnie? Mert itt van Európa közepe és az orosz érdekszféra is a szomszédban van.

Érzékelhető a rejtett világhatalom részéről a felszínre lépés szándéka. Már mindent előkészítettek a nyílt hatalom átvételhez. A legfontosabb nyersanyagok a kezükben vannak a legnagyobb ipari konszernekkel együtt. Az egész világot mozgató pénzrendszer minden fontos eleme az övék. Itt az ideje a hatalom nyílt, korlátozásoktól mentes átvételének. Egy baj van csak: az emberek azt nem akarják maguktól átadni. Olyan helyzetet kell teremteni, amikor maguk mondják ki: ezt a káoszt, átláthatatlan rendszert a kormányok nem akarják és nem tudják felszámolni. Valami új kell olyan, ami egységes irányba tereli az össze-vissza, kezelhetetlen folyamatokat.

Na, mi lehet a kivezető út abból a mai helyzetből, amikor egyre több országról derül ki, hogy vezetőik nem voltak a helyzet magaslatán? Amikor egyre több ország csak nehezen birkózik meg az adóssághegyeivel és havonta, hetente kell hol egy-egy országot, hol egy-egy nagybankot leminősíteni? A húr feszítése addig, míg el nem szakad. Hol a legjobb, ha szakad? Középen! Akkor kihat minden irányba. Mi Európa közepe? Melyik ország lehet legnagyobb hatással az Unióra és az orosz érdekszférára?

Magyarország!

Itt kell kirobbantani egy válságot, hogy az könnyen világméretűvé szélesedhessen. Ezért építették le Gyurcsányék a lehető legnagyobb mértékben a magyar államot. Hogy mégsem itt fog elkezdődni egy polgárháború és válik egy világháború gyújtópontjává, annak két oka van. Az első: Gyurcsány-patkányt nem lehet meghagyni miniszterelnöknek. Kezdett a világ vezetőinek a fejére nőni (átverte az amerikai és az orosz elnököt is). Le kellett váltatni, az utódai meg alkalmatlanok voltak a feladatra, így hát a szocialistákat is. A második ok Orbán Viktor. Az agyafúrt fickó határozott lépéseivel kimenekítette az oroszlán szájából a finom falatot. Ezért akár mennyi hülyeséget is csinált, vagy fog csinálni, nem számít. A magyarság egyik legnagyobb megmentőjeként kell gondolnunk rá:

megakadályozta Magyarország megszüntetését, felszámolását!

Ahhoz képest Trianon is csak egy baráti hátba veregetés lett volna!

Szóval Magyarországon először etnikai villongások zavarták volna meg a rendet, melyet – külföldről pénzelt - jól képzett provokátorok szítottak volna. Egy-két településről átterjesztették volna a vérontást egy-két régióra. Kiszélesítették volna a szomszédok felé is. Nem lenne nehéz Szlovákiában és Romániában az ottani cigányok ellen hangolni a lakosságot, összeütközést provokálni. Bűnösként minket jelölnének meg mondván, innen terjedtek át. A végén annyira elmérgesedhetett volna a helyzet, hogy Ukrajna is belekeveredik (ott is vannak nemzetiségi ellentétek). A szomszéd országok egy része az EU beavatkozását kérte volna a magyarországi „új fasizmus” ellen. Az ukránok kapcsán pedig a NATO-t is felkérték volna határozott lépésre, azaz katonai beavatkozásra. Ez kiprovokálná az oroszok megjelenését a másik oldalon. És máris itt a III. Világháború!

Természetesen már az első napok alatt a tőzsdék zuhantak volna. Ahogy a villongások érintetik a szomszédokat is, európai tőzsdék összeomlanak. Az Euro és a Forint is drasztikusan vesztett volna az értékéből, a kamatok az egekbe szöktek volna. Ez heteken, vagy napokon belül padlóra küldte volna a görögöket. Így még jobban kiszélesedett volna a polgárháború. Majd követték volna őket a spanyolok, portugálok, írek, olaszok. Európa lángokban állt volna. Ezzel együtt összedőlt volna az Unió.

Akadozott volna a szállítás ellátási gondokat okozva minden európai országban. E miatt is kiváló hely hazánk. Központi fekvése folytán forgalmas szállítási útvonal keletről-nyugatra, északról délre. Pillanatok alatt szétterjedne az elégedetlenség az áruhiány miatt.

A lángba borult európai mező vértől is csatakos lett volna. Igen rövid idő alatt. A sok szenvedést megelégelve az emberek fogékonnyá váltak volna a „tegyen már valaki rendet” gondolatra, melyet folyamatosan szivárogtattak volna az agyukba. Végül a háttérhatalom engedett volna a „hívó szónak”: felfedve magát, katonai erő segítségével rendet tett volna. „Elfogadta volna a felkérést”, hogy alakítsa meg az Európai Egyesült Államokat. (Úgy, mint a szovjetek 1956-ban, Kádár János segítség kérését.) Ők meg teljhatalmat követeltek volna. Így Európa is megtapasztalta volna, hogy mit jelent a hazánkban ismerős fogalom: az „ideiglenesen itt állomásozó” csapatok. 35 év alatt ők is megtanulnák, mi az „ideiglenes”.

Természetesen a földrész hatalmas véráldozatot hozott volna. A háborúban tönkre mentek volna a termelő eszközök, éhínség pusztítana. Ezért valakinek felelnie kellene. Annak, aki miatt kitört a III. Világháború. Magyarországnak. Államiságát felszámolták volna, mai területeit szétosztották volna a szomszédok között. Budapest helyét pedig behintették volna sóval, mint Karthagóét.

Á, marhaságot írok, dehogy. A küzdelmek után maradt romokat eldózerolták volna és itt építették volna fel az új birodalom új fővárosát. Egy ultra modernet, ahol az elődöknek nyoma sem marad.

Nem véletlen a miniszterelnök napokban elhangzott nyilatkozata. Vigyázzunk, mert Brüsszelből birodalmi kicsengésű nyilatkozatok és elvárások fogalmazódnak meg. Kimondták: nincs szükség országok által meghozott törvényekre, rendeletekre, majd dönt - senki által meg nem választott – a „brüsszeli bizottság”.

Na, ettől mentette meg hazánkat Orbán Viktor! Ezt ne felejtse el senki!

Aki szerint ez kitaláció, annak üzenem: az egész folyamat le fog lezajlani, de szerencsére nem innen indulva. Már más országot szemeltek ki kiinduló pontnak, más lesz a bűnbak!