Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Elvtársak! Ne reménykedjetek!

2012-06-04

Elúszott a hajó. A ti életetekben már nem juttok vezető szerephez.

Érdekel a politika, így rendszeresen olvasom a híreket, nézem a híradókat. A sajtó tájékoztatóitokat is. Úgy látom, még nem fogtátok fel, hogy vége. Mohók voltatok, amikor elfogadtátok Gyurcsány hívó szavát, meg a pénzét. Az a pénz szerintem kevés volt a teljes hátra levő időtökért cserébe. Se szocialistaként se demokratikus koalíciósként.

Az Orbán sokkal jobb nála, mellé kellett volna állnotok. Ő érti a csíziót. Gyurcsány-patkány nem értette. Nem vettétek észre, hogy ő csak egy uborkafára felkapaszkodott paprikajancsi. Ha ezt láttátok volna, most nem lennétek szarban. Ugyanis az Orbán sokkal ügyesebb.

A választottatok lakáj mentalitású volt, közületek való. Ezért is tartottátok jónak. Pláne, hogy még lenéző és pökhendi is. Ez jól bejött az ellenfeleivel szemben. Az arrogancia időnként falhoz szorítja a többieket. De ez csak néha és azonos szinten jön be.

A 2002-es és 2006-os választásokat nem ti nyertétek meg, hanem a külföldi támogatóitok. Akiknek felajánlottátok az országot. Na, ez nem olyan Szent Istváni volt, hanem olyan földhöz ragadt. El is kezdtétek leépíteni az államot, hogy elégedettek legyenek a külföldi vevők, de azok elégedetlenek voltak. Lassúak voltatok, hát Medgyesit lecseréltették veletek a Gyurcsány-nyal. Nyalt is az felfelé, lefelé meg taposott. Haladt is szépen előre, annyira, hogy amikor a tömegbe lövetett cinkosan hallgattak is a megbízók. Miért hátráltatták volna az ország átadását? Ugyan nem volt éppen szalonképes a módszer, de amíg kézben tartja a folyamatokat, az sem baj, ha folyik a vér, kifolyik a szem.

A baj akkor következett be, amikor a paprikajancsi azt hitte, hogy ő is az urak asztalához ülhet. Nem fogta fel, hogy ő csak egy lakáj (ti sem). Azt hitte, hogy amikor az asztalra tesz egy ízes falatot, - Magyarországot - már joga is van oda ülni. Az Urak közé! Nem tudta, hogy ahhoz nagyon sokáig olyan falatokat kell felszolgálni, amiket még az Urak sem ismernek. Amitől még gazdagabbak lesznek és még nagyobb lesz a hatalmuk. Egy Magyarország csak egy teríték!

A hülye gyerek meg oda ült közéjük a kártya asztalhoz is. Még ezt is elnézték egy ideig, de amikor hamiskártyásként átverte az asztal két főnökét - az orosz és az amerikai elnököt - már nem szolgálhatott fel a következő ebédnél. Az nem tűrik el, hogy nyilvánosan hazugságba keverjék őket. Féltve őrzik szavahihetőségüket. Az egyébként nem baj, hogy naponta lódítanak, csak ne legyen bizonyítható. Ez a paprikajancsi meg hírbe hozta őket. Na, itt lett vége a játszmájának. Meg a tietekének is! Sokáig kell tanulnotok addig, míg újra felszolgáló lehet valaki közületek.

Orbán azonban nagyon ügyes. Kivárta amíg Gyurcsány mindent elszúr. Tudta, hogy mivel rajta kívül nincs senki a láthatáron, kényszerűen az asztalhoz engedik. Így tudta, hogy bemehet sáros csizmával is és követelődzhet. Ugyanis még ott volt az ízes falat egy része a tányéron. Az EU parlamentben egy-két kutyával ráugattattak, de mást nem tehettek, mert nem volt más felszolgáló. Meg is kérte az árát. De tudta, ennyi nem elég, hát kiszaladt a konyhába új falatokért. A médiás és a Nemzeti Bankos óbégatás (törvénykezés) után tudta, ismeretlen, nagyobb falatokat kell hoznia az Uraknak, csak akkor nem zavarják el. Hát behozott egy-két olyat, amire azok nem is mertek gondolni. A különleges bankadót, meg a nagy társaságok adóemelését, mondván, hogy az asztal üres.

Ez ügyes, motyogták magukban a nagyurak. Ez neki ment a szent teheneknek! Ha csak átmenetileg is, de megadóztatja a magyarországi bankokat! Aztán még oda is veti, hogy a válságra hivatkozva ezt maguk is megtehetik. Ez határozottan ügyes! Ez az üzlet a mi malmunkra hajthatja a vizet!

Annyira tetszett az ötlet, oda engedték az asztalhoz, persze kifelé szidták, mert a látszatot azért fenn kell tartani. Hagytak időt neki, had vigye tovább amit kifundált. Azért ők is bevitték az EU-ba a tranzakciós adó ötletét a nagy összegű, spekulatív ügyletek lehalászására. Valahogy csak haza kell vágni a kontinens bankjait annyira, hogy segítségért kiabáljanak és pénzt kunyeráljanak a központi banktól. Ez nagyon jó. Így lesz nekünk egyre nagyobb hatalmunk.

De a ravasz kiskanász – ahogy a nyírkai jóslat hívja – nem elégedett meg ennyivel. Ti pancserek vagytok, én állandó adót fogok csinálni belőle, úgy hogy mindenki fizetni fog. Szerintem amikor ezt meghallották az Urak egy székkel beljebb engedték, de azért szóltak, hogy a korábbi törvényeken módosíttatnod kell (pl. a Nemzeti Bankin). De Orbán nem áll meg itt. Még beljebb akar ülni és nem teljesíti minden kívánságukat. Az itthoni szemétdombon hagyják már Őt kapirgálni, hiszen az egész EU-t nyújtja nekik cserébe. Így szólhatott valahogy: Urak én újat mutatok! Minden mobil beszélgetésre adót vetek ki. Mindegy, hogy, hogy fogják fizetni, de előbb vagy utóbb mindenkit terhelni fog. Így a telekommunikációt is magam alá gyűröm. Mindenki a ti segítségetekre szorulhat majd egy idő után. Szerintem ekkor már leesett az álluk. Na, ez egy belevaló gyerek, már nem is érdekel bennünket, hogy egyesek meg akarják buktatni a sajátjai közül is. Azoknak még úgy sem volt egyetlen épkézláb javaslatuk.

És azóta sem fogy ki az ötletekből. Minden területen előre mutató. Mint a következőn is. Nézzétek csak az új Büntető törvénykönyv tervezetét (az új Btk. 336. paragrafusa)

"Aki nagy nyilvánosság előtt a köznyugalom megzavarására alkalmas módon az Alaptörvény jogszabály, Magyarország nemzetközi kötelezettsége, vagy Magyarország által kötelezően alkalmazandó Európai Uniós jogi aktus ellen, vagy az ezek alapján működő bírósági vagy hatósági rendelkezés ellen, általános engedetlenségre uszít, 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

A fenti szabályozás több mint fontos, mondhatnánk lényegbevágó. Ha az a végső szövegben is bennmarad, akkor Magyarországon lényegében megtiltható és börtönnel szankcionálható minden olyan megmozdulás, minden olyan szélesebb körben hozzáférhető vélemény, ami az Európai Unió által rájuk erőszakolt törvényeket kritizálni meri, ami a számukra hátrányos diktátumok ellen emeli fel a szavát.

Uraim! Engedjük még egy székkel beljebb ezt a fiatalembert. Hogy ilyen nehéz időben, amikor a görögök kezdhetnek ellenünk lázongani, meg a spanyolok is itt vannak az olaszokkal együtt irányt mutat nekünk, hogy milyen törvényeket kell alkotni. Ezek a déliek még hazavághatják a tervünket, az Európai Egyesült Államokat, ahol végre nyíltan is Uralkodhatnánk. És ha valaki meg mer szólalni, már küldhetjük is a dutyiba. Ez egy fain gyerek.

Na, elvtársak értitek már?

Egyikőtöknek sincs ennyi esze, meg mersze. Úgy, hogy ne reménykedjetek, végetek. Jobb lesz, ha megfogjátok a sarlót, meg a kalapácsot és végre először életetekben elkezdtek dolgozni.