Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Brüsszel is Moszkva

2012-04-18

Az írás! A napokban összeakadtam Karcsi barátommal és figyelmeztetett: már megint nem írtál egy sort sem. Ülj mát le és írj.

Én csak akkor szoktam, ha valami igazán lényeges történik. Nem volt miről, de azért megígértem, teszek az ügy érdekében. És milyen az élet: este olyan hírt hallottam, olvastam, mely azt súgta: itt az idő írni.

Mi is történt? Egy harmadrendű brüsszeli vezető csinovnyik nyilatkozott. Még nem kezdődhetnek meg a hitelkeret megállapodások, mert Magyarország nem teljesítette az elinduláshoz szükséges feltételeket. A kis szarházi úgy folytatta, hogy nem is mond konkrétumot, hiszen nincs idő annak a tíz-húsz feltételnek a felsorolására, mellyel még adósok vagyunk.

Hát eljött az igazság pillanata! Ez a tetühajhász elmondta, amit az EU fejesei a szájába adtak, ez a harmadrendű senki. Magyarország akkor fog hitelt, vagy hitelkeretet kapni, ha feladja önálló, független politikáját, amit eddig csinált. A nyomorult bürokraták a helyzetet azzal tetézték, hogy nem a felelős vezetők nyilatkoztak, hanem egy senkiházival üzentek, ledegradálva a magyar állam vezetését. Mintha egy csinovnyik lenne egy súlycsoportban a kormányfőnkkel, vagy az államfőnkkel. Az EU vérig sértett bennünket! Megaláztak mindannyiunkat, hiszen közvetetten ez az egész országnak szóltak. Ha továbbra is pattogtok, mint a nikkelbolha, akkor agyonnyomunk benneteket! Csak úgy, körömhéjjal.

És még ők sértődtek meg Orbánra , mikor a Brüsszel és Moszkva hasonlóságára utalt.

Mi a valós helyzet? Azt követelték tőlünk, hogy hozzuk rendbe az államháztartást, a hiányt vigyük le 3 % alá. Először azt mondták, azért nem kezdik meg velünk a készenléti hitel tárgyalását, mert nem tudják tavaly teljesült e a 2,94%-os cél. Két hete hivatalosan bejelentették: 2,4% lett!!! Nyugodtan kijelenthetjük: világra szóló eredmény!

Erre mi történt? Az EU hallgatott, mint szar a fűben. Ilyen jó eredmény számukra elképzelhetetlen volt részünkről. Nem voltak felkészülve rá. Ez összedöntötte az addigi érvrendszerüket. Hát egy hét múlva úgy döntöttek, már nem köntörfalaznak. Megszólaltattak egy mitugrászt, mondja ki: mindegy mit értünk el. Vagy beállunk a sorba, vagy nekünk annyi! Magyarán hadüzenetet küldtek, vagy lefekszünk nekik, vagy belerokkanunk. Vége a szócsatáknak. Egyesek azt mondták, hogy ez nem szabadságharc. Most már ők sem mondhatják ezt! Csak két eset lehetséges: vagy lefekszünk nekik – mint korábban Moszkvának – vagy tönkre tesznek. Vagy fölhagyunk a nemzeti alapú politikával, vagy megdöglünk. Vagy elfelejtjük a keresztény alapú Európát, vagy elsöpörnek. Krisztus feldöntötte a templomban a pénzváltó asztalokat. Keresztre is feszítették. Ma is ugyanazok uralkodnak (Európában is). Vagy megmaradsz az adósrabszolga sorban, vagy felszámolunk. Nemzeti és keresztény ország és Európa? Halálra vagytok ítélve! Egy centet sem fogtok kapni! Dögöljetek éhen! Majd megtanuljátok, hogy a pénz az úr.

Ez kutya nehéz harc lesz, de megéri. Mi tudjuk, hogy „habár felül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!”. A pénz csak a gálya, alul meg mi vagyunk. S, hogy miért éri meg a harc? Mert van még egy törvényszerűség, amit mi tudunk, de ők nem. Ahány birodalom el akart pusztítani bennünket, vagy magába akart olvasztani, mind megszűnt.

Hol van a nagy Római Birodalom, mely elfoglalta Pannóniát? (Római írott bizonyíték van rá, hogy itt már akkor is magyarul beszéltek!) Sehol!

Hol van a nagy mongol birodalom, mely majdnem kipusztította országunkat? Sehol!

Hol van a nagy oszmán-török birodalom? Hamvába holt!

Hol vagy az Habsburgok Császársága? Letűnt a történelem színpadáról. Mint egy rossz házasság, véget ért.

Hol van a nagy Szovjetunió? Már csak egyesek álmában.

Mi itt vagyunk, mindet túléltük. Igaz, nagy szenvedések árán.

Kevesen tudják, de Pannónia bevétele a Római Birodalom leghosszabb háborúja volt és így is csak országunk kisebbik felét tudták elfoglalni. Attila hun seregei végig söpörtek Európán, majd a győztes Catalaunumi csata megroppantotta a rómaiak haderejét. A mongol-tatár seregek kiirtották a fél magyarságot, de nem értek eredményt, mert az ország feletti uralmat jelentő koronát mégsem tudták megszerezni. A török lakatlanná tette az ország egy részét kiirtva az őslakosságot. Az osztrákok olyan sarcot szedtek, s oly elnyomást vezettek be, hogy két szabadságharcot is indítottunk ellenük óriási vérveszteséget szenvedve el. Az 1956-os forradalom és szabadságharc után tényleg úgy nézett ki Budapest, mint a II. Világháború után. Erről jut eszembe, hogy a hitleri Német Birodalom is megszállta Magyarországot 1944-ben. A birodalom csúfos vereséggel kimúlt.

Nem azt mondom, hogy mi vertük meg őket. Nem. De tény, hogy a világ legnagyobb birodalmai vetettek szemet ránk, támadtak meg bennünket, s ma már egyik sem létezik. Nagy árat fizettünk ellenszegülésünkért, de mi még ma is itt vagyunk. S itt is leszünk, míg a világ-világ! Ezt kéne tudnia az EU-s vezetőknek, na meg a nemzetközi pénzvilág urainak.

Belénk köthetnek, kifoszthatnak, tönkre tehetnek, de mi még akkor is létezni fogunk, amikor ők már csak rossz emlékek lesznek. Ne kössenek belénk, mert ha igen, sorsuk a pusztulás! Ezt véssék az agyukba.

Nincs ugyanis a világon olyan szélesen elterjedt nép, mint a miénk. Hunok, magyarok mindenhol vannak. Még ha mi ki is pusztulnánk itt a Kárpát-medencében, lesznek olyanok, akik akár 10.000 kilométerről is újra haza települnek – mint ahogy évezredek alatt ez már többször megtörtént – és benépesítik újra e szent hazát.

Jó lesz, ha mai „birodalmi” ellenségeink ezt komolyan veszik és megjegyzik. Az ő sorsuk sem lesz más, mint nagyhírű elődeiké! Ha meg akarnak maradni, hagyjanak bennünket békében élni.

Hagyjanak fel belső ellenségeink támogatásával is. A Schmitt Pál elleni támadás sem véletlen. A hatalom oszlopait kell ugyanis támadni, mert túl jól működik a rendszer. Ki kell valahol kezdeni és meggyengíteni. De ez számukra nagyon rosszul sülhet el. Olyanokkal végeztették el a támadást, akik maguk is sárosak. Az MSZP ugyanis tele van hasonló ügyekkel. A szóvivőjük egyetemi diplomát hazudott magának. Gyöngyösön a főiskola úgy működik, mint egy diplomagyár. Nem véletlen, hogy a jobb cégek az ott végzetteket vagy nem fogadják el, vagy hátra sorolják. Gyurcsány fiának érettségije tele van gyanús körülménnyel. De kaptak úgy képviselőik diplomát, hogy az egyetemet is csak akkor látták, amikor leadták a jelentkezési lapjukat és átvették a diplomájukat.

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna – mondja a régi szólás-mondás. Ez rájuk is vonatkozik.

De tudjuk: a baloldali vezetőket semmi sem érdekli, csak a támadás. Mindegy ki, mivel, jogosan, jogtalanul, vagy erkölcstelenül támad. A cél: rombolni. Ez most be is jött, csak drágább lesz a leves minta hús. Ugyanis olyan lehet végre az új elnök, mint amilyennek lennie kellett volna eddig is. Jogi végzettségű, erkölcsös és helyén van az esze. Várhatóan kikezdhetetlen. Ezzel meg csak rosszul járnak. Majd rájönnek, hogy hozzá képest Schmitt Pál egy arany ember volt. Emberként is magasan felette állt a rabtársai között csak patkányként emlegetett Gönc Árpádnak, akire a rongy inkább illik emberként. Vagy az érdekes, homályos családi hátteret magáénak mondó Sólyom. Sajnos Mádl sem volt az a kifejezetten államfőnek való, habár tiszta erkölcsével kitűnt a többiek közül. Nem volt igazán határozott. Most kaphatnak ilyet. Helyes is, ha megkapják.

Megkérdezték tőlem, hogy szerintem le kell-e mondania Schmittnek. Én kettős választ tudtam csak adni: az én erkölcsöm szerint igen. A jelenlegi politikai viszonyok között azonban nem. Ugyanis ferde helyzet, ha például egy gyilkos kiált tolvajt, s akarja vele szemben az erkölcsöt érvényesíteni. Nem véletlen, hogy a bírósági ítéletek során rendre ott találjuk mellékbüntetésül a közügyektől való eltiltást. Azok kiabálták, hogy az Elnöknek le kell mondania, akik közül ma egyre többen vannak előzetesben, tárgyalják ügyeiket a bíróságon, vagy már megítélt börtönbüntetésüket töltik. Ezért mondom, hogy a mai politikai viszonyok között nem kellett volna lemondania. Csak az én erkölcsöm szerint.

Visszatérve azt mondom: kemény időkre készüljünk, hiszem megint a világ leghatalmasabbjai üzentek hadat nekünk! Készüljünk a küzdelemre, hiszen a hadüzenet mindannyiunknak szól, nemcsak a kormánynak. És nyugodtan nézzünk a harc elébe: végül úgyis mi győzünk, s ellenségeink fognak eltűnni a történelem süllyesztőjében.