Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Beteljesedés

2010-02-05

„Még hatvan-hetven!
A rátarti úr napszámért kunyerál.
Már mindent elkótyavetyéltek.
Csak alantas szolgálatok maradnak,
égbekiáltó árulások.
Lesznek kik alattomos ellenséggel
fújnak egy követ.”

Itt tartunk. Ezek a Nyirkai jóslat az utolsó időszakról szóló részének első sorai.

Az egész jóslat elhangzása után „a táltosok közös gondolattal kérdezték: „Így van ez megírva – nem lehetne-e másképp?” A SZELLEM erre ezt felelé: „Minden jövendölés ókumálás (következtetés), a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható – ha nem fordultok el ISTENETEK-től és megszívelitek az ősök intelmeit.””

Így írta le Máté Imre a Yotengrit című könyve 2005-ben megjelent kiadásában.

Ezek a sorok jutottak eszembe ma, a hírek hallgatásakor. Az MDF és az SZDSZ vezetése, választmánya jóváhagyta a közös budapesti listát, azaz indulást a választásokon!

Mivel is kezdjem az egészet? Azzal, hogy kimegyek hányni! Ennyi alávalóságtól felfordult a gyomrom. Úgy érzem, mindent ki kell adnom magamból. Minden mocskot ki kell okádni, amit e húsz év alatt lenyeltem. Ott kell maradni a klozet fölött addig, amíg ennek a két évtizednek az utolsó morzsája is el nem hagyja a gyomromat, beleimet. Itt az ideje a szervezet teljes kiürítésének. Had szabaduljak meg a múlt minden mocskától!

Túl vagyok rajta.

Új nappal, új lappal, új életet kezdek!

De még egy pár szóra had maradjak veletek.

Soha nem hittem a jóslatokban. Se Nostradamus soraiban, se a többiekében. A kérdőjel mindig ott maradt bennem. Mind olyan volt, hogy bármelyik ujjunk között kifolyhatott, mint a homokszemek. Megfoghatatlanok. A táltosok nyirkai jóslata azonban falhoz szögezett. Nem tudok kimenekülni előle. Minden sora - melyen túljutottunk - beigazolódott. Keresem a hézagot, a hibát, ahol bele tudok kötni. Hiába.

Az ős hitetlen megadta magát. Letettem a fegyvert. Igen, vannak látók, vannak tiszták, rendíthetetlenek. Évezred sem volt elég elpusztításukhoz, pedig majdnem sikerült. A hamu szerencsére rejti a parazsat.

Sajnos Máté Imre új, bizakodó jóslata nem lett igaz. Megmondom őszintén nem is hittem el. Azt hiszem, valami aljasságot követtek el vele és kényszerítették erre. Az élet azonban helyre tesz mindent. A mai nap végleg igazolta az idézett vers utolsó sorait. Az égbekiáltó árulás megtörtént, hiszen egy tisztának indult mozgalom mai vezetői alattomos ellenséggel fújnak egy követ. Politikai hímringyók és büdös kurvák szövetségéből csak posvány és fertő születhet. Egy torzszülöttet ne is hagyjunk megfoganni!

Eddig úgy látszik elfordultunk Istenünktől és nem szívleltük meg az ősök intelmeit, ugyanis bekövetkezett a jóslat ezen része is. Ha jobb sorsot kívánunk e sokat szenvedett népnek, s nem akarjuk, hogy beteljesedjenek a következő sorok, újra hinnünk kell Istenünkben és őseinkben.

„Kettészakad a nemzet,
lángra lobban az Ország.
A lángot vér oltja.
Magyar magyart gyilkol, …
A nép fele elpusztul.”

Ha ez mégis bekövetkezne, mindannyian felelősek leszünk érte.

Most harcoljunk inkább szóval és tettekkel, míg nem kell elvesznie népünk felének. Ébredjetek, hisz nem csak fegyverrel lehet harcolni! Először olvassátok el az egész nyirkai jóslatot, ha kell százszor is! Ivódjon belétek minden sora! Meg fogjátok érteni és érezni elődeink üzenetét. Ha az ember tudja, vannak még igazmondók, megerősödik a hite. Ha van hitünk: cselekvő képessé válunk, hiszen az erőt is el kezdjük érezni magunkban, s társainkban. Ekkor már az is tudni fogjuk mit kell tennünk. Csak kezd el, s a végén érteni fogod, hogy „megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható”!

Isten áldása kísérje lépteiteket ezen az úton!