Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

2008

Miért magyar megmaradás? Ott kell cselekedni, hol legnagyobb a baj.

Évszázadok óta egyre satnyul életünk virága. Lassan megöl az egyre sűrűsödő dudva, s muhar. Pedig nemzetünk életre, s nem halálra teremtetett. E nép fia vagy? Akkor eljött cselekvésed ideje. Most már nem mondhatod, hogy nem szóltam, csak olvasd, mit itt találsz, s tudni fogod, mit kell tenned.

E világra teremttettél és magad is teremthetsz. Jót is, rosszat is. Te döntesz. Magad szabsz irányt. Minden döntési helyzetben választanod kell! Szinte állandóan ezt teszed. Észre sem veszed, s alakítod világot. Hatsz, alkotsz, gyarapítasz. De mit? A jót vagy a rosszat? S azt ki dönti el, hogy mi a jó, s mi a rossz?

Erre is választ kapsz ezen oldalak egyikén, csak légy türelemmel. Biztos, hogy meg fogsz lepődni!

A lényeg azonban ez: kevés az idő! Rövidesen cselekvésen a sor. Olvass, gondolkozz és cselekedj! Ne fogadj el szokásos válaszokat, utakat. A közeljövő kérdéseit ugyanis hagyományos módszerekkel nem lehet megoldani!

S, mint említettem, magyar kiutat kell találni. Az emberiség sosem látott megpróbáltatások előtt áll. A többieknek a feladat rájuk eső részét kell megoldani. Jobb helyzetben vannak, mégsem tesznek semmit.

Engem csak a mi sorsunk érdekel. Miért? Mert magyar vagyok. Hosszú történelmünk során sok nemzeten segítettünk. Rajtunk senki. Újra kell gombolni a kabátot! Úgyis azzal segítünk a legtöbbet, ha megőrizzük a jövőnek azt a nemzetet, mely az emberiség jövőjének záloga.

Nagyképűnek tűnik, de nem az! A későbbiekben ez is kiderül majd.

Lépj be kertünkbe, s kezd meg utazásodat a múlt, s a jövő vad-regényes rengetegében! De nem tévedhetünk el, mert belepusztulunk. Kell egy biztos pont, ahonnan elindulhatunk. Tudnunk kell, kik tarthatunk együtt. Nincs mindenki számára megoldás. A magyar megmaradás útján csak az járhat, aki magyar. Így elsőnek pontosan tudni kell, ki is a magyar. Hát itt kezdődik az utazás!