Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

Alátámasztás

2012-06-04

Mint írtam korábban, befejeztem a „Krónikás ének”-ek írását. Már nincs rendszer az időjárás változásban (sem), ezért nincs értelme a változások új irányáról elmélkedni. Az éghajlat alakulására példaként írtam, hogy érdekes módon lecsökkentek a hurrikánok Amerikában. A légáramlatokat mesterségesen visszatolták az Atlanti-óceánba. Ez nem is lenne baj, ha helyette nem máshol jelentkeznének a bajok.

Újabb adalékot kaptunk azonban arra, hogy tényleg nem követhetők a folyamatok, hiszen az időjárás változása is napi döntés kérdése, nem pedig – akár megváltozott – természeti folyamat.

Napi politikai döntés a permetezés. Igen, ez nem tévedés és nem a kártevőket, hanem bennünket. A chemtrail-ről van szó. Ezzel napi szinten lehet befolyásolni az időt, a felmelegedést, meg azt, hogy mennyi méreg kerüljön a szervezetünkbe. Úgy hogy nem is tudunk róla.

J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést.

Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését, méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

2010-es arizónai levegő részecskék mérése szerint, az alábbi számok azt mutatják, hányszor több az egyes anyagokból a légkörben lévő mennyiség, mint a megengedett mérgező határérték, de Európában is hasonló értékeket mérhetünk stronciummal "dúsítva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5.

Röviden ide másolom, amiket a nehézfémek okozhatnak:

többek között: bőrelváltozás, kiütés, ekcéma, allergia, bőrviszketés, fejfájás, asztma, légúti megbetegedés, hajhullás, emésztési zavar, ízületi fájdalom, krónikus fájdalom, kimerültség, a fertőzésekre való fogékonyság, alvászavar, depresszió, zavartság, daganatos betegség, gombás fertőzés, autizmus, tanulási nehézség, pszichés elváltozás, migrén , szédülés , a látóképesség csökkenése és általános, ólmos fáradtság.

Magam sokat vagyok a szabadban és sokszor látom azokat a nehezen szétfoszló csíkokat az égen. Magyarán: minket is rendszeres permeteznek a felmelegedés ellen (mellékhatások az előző bekezdésben).

Többféle dolog következik az előzőekből:

1. a világ vezető demokratikus államainak demokratikusan megválasztott vezetői demokratikus megkérdezésünk nélkül rendszeresen méreggel permeteztetnek le bennünket. Ezek után ne papoljon nekünk egyetlen politikus sem a demokráciáról, mert ők nem tartják azt be. Tanács: ha őket sem érdekli, hogy amit mondanak nem igaz, mi is nyugodtan hazudhatunk nekik. Megszűntek feléjük a kötelezettségeink.

2. velünk fizettetik ki az egészségügyi hozzájárulást. Kicsit tovább értelmezve: előre fizesd ki az általunk okozott mérgezések orvosi költségeit, mielőtt elhullanál. Fantasztikus rendszer. Hogy én ilyet nem tudtam kitalálni, pedig milyen jól önfenntartó rendszer!

3. a világ vezetői okozzák a globális felmelegedést, miközben gennyesre híznak rajtunk. Most úgy akarnak rajtunk segíteni a Föld „lehűtésével”, hogy újra lehúznak egy bőrt rólunk. S ha már nem lesz mit lehúzni, úgy is ott lesz a permetezett méreggel okozott halál.

Mondhatnám: ördögi terv. Ó én marha, ez nem terv, ez a valóság!

Hölgyeim, Uraim! Már nem tartozunk senkinek, semmivel. Halálra vagyunk ítélve. A fentiek bizonyítják, és ezt most már tudjuk is. Azt csinálhatunk, amit akarunk.

Ezek után már nincs, amivel meg lehet félemlíteni bennünket.