Add a Startlaphoz! Add a startlaphoz!
Magyar megmaradás

A Gárda

2009-07-08

A Magyar Gárda. Válogatott legények és leányok. A ma „Szegénylegényei”. Akik a legnehezebb megpróbáltatásokat is vállalják. A ma hősei. Akik mernek évezredes értékeket vállalni nyíltan, szemtől szembe. Hitet, becsületet, hazát, közösségi- és nemzettudatot. Ezek a barátaink kiállnak mindannyiunkért e mocskos kor pitbulljaival szemben. A teljes hatalmi arzenállal szemben. A társadalom söpredékével, köztörvényeseivel, tolvajaival, gyilkosaival szemben.

Magam nem vagyok Gárda tag, de büszkeséggel nézek fel rájuk. Ők tényleg bátor emberek. Helyettünk is. A bőrüket vitték és viszik vásárra értünk. Egy egész elnyomorodott népért.

S mit tesz a hatalom?

Betiltja!!!

Betiltja az önvédelmet! Az ember legalapvetőbb jogát. Az élethez, az emberi élethez való jogot. Feloszlatja az ezt megjelenítő békés szervezetet. Akik emberéleteket megtettek meg a kiállásukkal. Fegyvertelenül! Soha erőszakot el nem követve. Igaz van egy megbocsájthatatlan bűnük: erőt felmutatva olthatatlanul szeretik e hazát és a magyarságot.

Hát ide figyeljetek ti szarházi liba tolvajok, kamat rabszolgatartók, drazsé agyú droidok, jog kiforgató bírák! Soha sem fogjátok tudni elérni e mozgalom megszűnését. Azt hiszitek, hogy a békésen a füvön ülő emberek fegyveres letámadása jogszerű? Azt hiszitek, öltözéket be lehet tiltani? Azt hiszitek, mert bírói székben öltök, az igazságot képviselitek? Nem.

Rövid leszek. Egyikőtök sem fogja megúszni a felelősségre vonást! Ha nem akarjátok hátra levő életeteket majd börtönben tölteni jobb, ha már most pakoltok és menekültök.

Bűneitek felsorolása vázlatosan és nem teljes körűen. Az ország vagyonának elherdálása, különösen nagy vagyoni hátrány okozása. Életfogytiglan és vagyonelkobzás. Az alkotmány semmibe vétele, a szabad joggyakorlás megszüntetése, a demokrácia négy évente két napra korlátozása, azaz a többi napon diktatúra gyakorlása. E diktatúra minden haszonélvezője részére életfogytiglan és teljes vagyonelkobzás. A rendőri, belügyi hatalommal való visszaélés, fegyvertelen emberek megfélemlítése, jogtalan elhurcolás, ütlegelés, szemkilövés,könnygáz közelről való szembefújása és az emberek bordáinak taposása. Magánzárka, teljes akciós felszerelésben. Külön büntetés: a lehúzott sisakrostély mögé hetente egy alkalommal könnygáz befújása. Úgy is szeretitek a fújkálást. A ferde bírósági ítéletek miatt a diploma elvétele mellett az összes „téves” ítélet a bírón történő végrehajtása. A kamat rabszolgaság fenntartóinak teljes vagyonának elkobzása és az országból történő kiutasítása. Itt jut eszembe a „sünösök” felé: Budapest belvárosában öltöny, fehéring és nyakkendős egyenruhába öltözött gyanús alakok csoportosan gyülekeznek egyes épületekben, kávézókban. Rendeljék ki draodjaikat begyűjtésükre, hogy addig is le tudják kötni energiájukat, majd azok karjainak hátra csavarása és jó megemelése után dobják be őket a begyűjtő kocsiba.

Ugye, hogy fel vagytok háborodva? Nem baj fiúk, tudjátok: a kölcsön kenyér vissza jár, s ha itthon várjátok meg a változást tudnotok kell: a bírósági tárgyalás után lesz elég cella, mely rátok vár. Van ott egy-két alak, aki alig várja jöttötök.